IBERIA

Nowe menu na lotach długodystansowych.
Iberia podnosi jakość swojege serwisu na pokładach lotów dalekiego zasięgu w klasie ekonomicznej. Wprowadzamy całkowicie nowe menu wzbogacone o bardziej wyszukane potrawy z najwyższej jakości składników. Podnosimy jakość jak również zwiększamy ilość posiłków. Posiłki zaczynają się od wyboru sałatek takich np. jak cous-cous sałatka z krabem, tuńczykiem i surówką z marchwi, sałatką ziemniaczaną albo sałatką z pomidorów. Następnie Są serwowane dania główne do wyboru: pulpety w sosie pomidorowym, fideuá (paella), wegetariański hamburger albo makaron z grzybami.

Desery przyrządzone są wyłącznie z naturalnych składników. Serwujemy ciasto jagodowe, ciasto czekoladowe z rodzynkami i wiśniami, sernik z pomarańczą albo biszkopt czekoladowy.



Śniadanie i drugie śniadanie jest podawane w formie pudełka pełnego smakołyków.
Zawiera: kanapkę lub rogalik francuski z nadzieniem, świeże owoce i cukierki czekoladowe. Nowe opakowanie pozwala na wygodnie przechowanie posiłku, jeżeli w danej chwili nie jesteśmy głodni, nie narażając go na utratę świeżości. Pomiędzy posiłkami, w zależności od godziny lotu, podajemy naszym pasażerom: wodę, soki owocowe, orzechy, cukierki czekoladowe albo kanapki.

Aktualności IBERIA: 2009-07-20